DIVERSOS

 

                                                                APLEC DE LES ROQUETES    

                                      

 

 

  FESTA D'AVERSARI 

 Cada any el 3er. ò 4rt. diumenge de març celebrem aquesta festa. El seu contingut és la celebració d'una missa sardanista al parc de la Guineueta, després fem una ballada de sardanes en el decurs de la qual nomenem les pubilletes de l'Agrupacio. Tot seguit la colla Nap-Buf fa una actuació i finalment oferim un vermut a tots els assistents al parc.

 

 

  CONCURS DE SARDANES INCOGNITES     La vigìlia de la festa d'Aniversari, fem cada any un Concurs de Sardanes Incògnites al nostre local social. S'hi pot participar individualment o per parelles. L'any  passat hi varen prendre part 19 concursants que asseguts en taules escolten 18 sardanes i han d'endivinar el seu nom i l'autor.           Els tres primers classificats s'emporten un pernil i a tots els altres se'ls dóna un obsequi de participació 

 

 

  FESTES SOCIALS 

 

Al mes de maig, participem a l'Ofrena floral, que fan cada any la Societat Coral l'Ideal d'en Clavé

 

Cada any el cap de semana que s'escau el CARNESTOLTES, el celebrem al nostra local. Hi ha ball de disfresses amb importants premis per a les més originals. 

                                   ----------------------------------------

També cada any uns dies abans de Nadal celebrem la FESTA DEL CAGATIÓ. La fem a la sala del nostre local social

                                   ----------------------------------------

 Finalment, cada fi d'any celebrem a la sala de l'Agrupacio la REVETLLA de fi d'any. Hi ha sopar de germanor,celebració de l' entrada del nou any i ball i gresca de la bona.